Festival de Clipmetratges


A més, com en anys anteriors, mantenim l'aposta pel Festival de Clipmetratges com la principal eina educativa que us oferim.

La realització d'aquests vídeos d'un minut implica que pugueu treballar el tema amb el vostre alumnat per a escriure’n el guió i, a continuació, utilitzar la vostra creativitat a l'hora de transmetre a la societat el vostre punt de vista sobre aquest, i aborda, de passada la competència digital.

 

Ens rodeja una realitat molt complexa, en la qual tot està interrelacionat. Hi ha molts problemes, com la fam, davant dels que aparentment poc podem fer, o pensem que el que una sola persona puga fer no tindrà cap repercussió. No obstant això, cada un/a de nosaltres té quelcom que aportar i en la nostra mà està comprometre'ns per a eliminar les injustícies.

 

No podem continuar ignorant el desafiament provocat per la desigualtat que viuen milions de persones en el món i que cada dia s'estan tornant més invisibles, més oblidats per la nostra indiferència. Si no reaccionem, sense la nostra mirada, atenció i suport, els més pobres del planeta es faran invisibles i seran oblidat. Evitar que la desigualtat i la injustícia enfosquisquen el món, fent invisibles a tantes persones, depén de tu.

La nostra proposta enguany és que graveu un vídeo d'un minut que visibilitze les condicions d'injustícia i desigualtat en les quals viuen les persones més empobrides; ajuda'ns a evitar que cada vegada més, caiguen en l'oblit de la nostra indiferència.

POSA EL FOCUS EN ELS OBLIDATS
 
Aporta el teu punt de vista i uneix-te als qui creuen que les coses poden ser millors. Tots/es tenim quelcom que denunciar, que defendre o un missatge que difondre, amb un punt de vista peculiar, únic i diferent. El nostre punt de vista.


El teu punt de vista pot il-luminar el món

 

 

 Entra en http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/ i informa’t sobre com participar.
 
Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1563068 seconds
Query time: 0,0625488 seconds
GC Memory: 19751 KB
Viewstate Size: 9 KB