Festival de Clipmetratges


A més, com en anys anteriors, mantenim l'aposta pel Festival de Clipmetratges com la principal eina educativa que us oferim.

La realització d'aquests vídeos d'un minut implica que pugueu treballar el tema amb el vostre alumnat per a escriure’n el guió i, a continuació, utilitzar la vostra creativitat a l'hora de transmetre a la societat el vostre punt de vista sobre aquest, i aborda, de passada la competència digital.

 

Ens rodeja una realitat molt complexa, en la qual tot està interrelacionat. Hi ha molts problemes, com la fam, davant dels que aparentment poc podem fer, o pensem que el que una sola persona puga fer no tindrà cap repercussió. No obstant això, cada un/a de nosaltres té quelcom que aportar i en la nostra mà està comprometre'ns per a eliminar les injustícies.

 

Aquest curs 2020-21 a causa de les circumstàncies que hem viscut per causa de l'epidèmia del Covid-19, volem centrar-nos en el Dret a la Salut i en la desigualtat en l'accés als recursos sanitaris de les persones més empobrides, amb el lema Combat el virus de la desigualtat.

 
Aporta el teu punt de vista i uneix-te als qui creuen que les coses poden ser millors. Tots/es tenim quelcom que denunciar, que defendre o un missatge que difondre, amb un punt de vista peculiar, únic i diferent. El nostre punt de vista.


El teu punt de vista pot canviar el món

 

 

 Entra en http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/ i informa’t sobre com participar.
 
Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1249911 seconds
Query time: 0,0468726 seconds
GC Memory: 19525 KB
Viewstate Size: 11 KB