.

Clipmetratges

 

Ens rodeja una realitat molt complexa, en la qual tot està interrelacionat. Hi ha molts problemes, com la fam, davant dels que aparentment poc podem fer, o pensem que el que una sola persona puga fer no tindrà cap repercussió. No obstant això, cada un/a de nosaltres té quelcom que aportar i en la nostra mà està comprometre'ns per a eliminar les injustícies.

 

Aporta el teu punt de vista i uneix-te als qui creuen que les coses poden ser millors. Tots/es tenim quelcom que denunciar, que defendre o un missatge que difondre, amb un punt de vista peculiar, únic i diferent. El nostre punt de vista.


El teu punt de vista pot canviar el món

 

El Festival de Clipmetratges, és una activitat d'Educació per al desenvolupament amb què sensibilitzar l'alumnat sobre la pobresa, la fam, les desigualtats i les seues causes, i invitar-los que realitzen i difonguen un vídeo d'un minut que transmeta un missatge de denúncia i de compromís en la lluita per millorar el nostre planeta.

 
 
 

A més, com en anys anteriors, mantenim l'aposta pel Festival de Clipmetratges com la principal eina educativa que us oferim.

La realització d'aquests vídeos d'un minut implica que pugueu treballar el tema amb el vostre alumnat per a escriure’n el guió i, a continuació, utilitzar la vostra creativitat a l'hora de transmetre a la societat el vostre punt de vista sobre aquest, i aborda, de passada la competència digital.

 

Ens envolta una realitat molt complexa, en la qual tot està interrelacionat. Hi ha molts problemes, com la fam, la pobresa el canvi climàtic davant els quals aparentment poc podem fer, o pensem que el que una sola persona puga fer no tindrà cap repercussió. No obstant això, cadascun/a de nosaltres/as té alguna cosa que aportar i a la nostra mà està comprometre'ns per a eliminar les injustícies.

El lema d'enguany és “Tu, quina petjada deixes?” amb el qual pretenem generar una reflexió sobre l'impacte del nostre model de desenvolupament, tant en aspectes ambientals com socials.

 
  • La social, que es tradueix en l'enriquiment d'uns i l'empobriment de molts.
  • Lambiental , que està significant una deterioració important del medi ambient.

Per això afirmem que el nostre model de desenvolupament és insostenible i crea desigualtat.

Aporta el teu punt de vista i uneix-te als quals creuen que les coses poden ser millors. Tots/as tenim alguna cosa que denunciar, que defensar o un missatge que difondre, amb un punt de vista peculiar, únic i diferent.

 

 

Entra en http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/ i informa’t sobre com participar.

 
Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1562141 seconds
Query time: 0,0781217 seconds
GC Memory: 19707 KB
Viewstate Size: 15 KB