.

Clipmetratges
 

Ens envolta una realitat molt complexa, en la qual tot està interrelacionat. Hi ha molts problemes, com la fam, davant dels quals aparentment poc podem fer, o pensem que el que una sola persona pugui fer no va a tenir cap repercussió. No obstant això, cadascun de nosaltres té alguna cosa que aportar i a la nostra mà està comprometre'ns per eliminar les injustícies.

Totes i tots tenim alguna cosa que denunciar, que defensar o un missatge que difondre, amb un punt de vista peculiar, únic i diferent. El nostre punt de vista.


Aporta el teu punt de vista i uneix-te als qui creuen que les coses poden ser millors.

 

El teu punt de vista pot canviar el món

 

El Festival de Clipmetratges, és una activitat d'Educació per al Desenvolupament a través de la qual es vol sensibilitzar els i les alumnes sobre la pobresa, la fam, les desigualtats i les seves causes, convidant-los a que realitzin i difonguin un vídeo d'un minut que transmeti un missatge de denúncia i de compromís en la lluita per millorar el nostre planeta.

 

Mira en aquesta infografia animada els passos essencials per fer un clipmetratge.
 
 
 

Ben igual que en anys anteriors, mantenim la proposta del Festival de Clipmetratges com la principal eina educativa que us oferim.

La realització d’aquests vídeos d’un minut implica que podreu treballar el tema amb el vostre alumnat, primer escrivint el guió, i a continuació, utilitzant la vostra creativitat per transmetre a la societat el vostre punt de vista sobre el mateix, entomant de passada la competència digital.

 

El lema d'aquest any és “Tu, quina empremta deixes?”, amb el qual pretenem generar una reflexió sobre l'impacte del nostre model de desenvolupament, tant en aspectes ambientals com socials.

 
· La social, que es tradueix en l’enriquiment d’uns quants i l’empobriment de molts. 
· Lambiental, que significa un deteriorament important del medi ambient.
 

Per això afirmem que el nostre model de desenvolupament és insostenible i crea desigualtat.

Aporta el teu punt de vista i uneix-te als qui creuen que les coses poden ser millors. Totes i tots tenim alguna cosa que denunciar, que defensar o un missatge que difondre, amb un punt de vista peculiar, únic i diferent.


 
Entra a www.clipmetrajesmanosunidas.org i informat’t sobre com participar.

 
Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1253756 seconds
Query time: 0,0311832 seconds
GC Memory: 19655 KB
Viewstate Size: 18 KB