Festival de Clipmetratges

 
Ben igual que en anys anteriors, mantenim la proposta del Festival de Clipmetratges com la principal eina educativa que us oferim.

La realització d’aquests vídeos d’un minut implica que podreu treballar el tema amb el vostre alumnat, primer escrivint el guió, i a continuació, utilitzant la vostra creativitat per transmetre a la societat el vostre punt de vista sobre el mateix, entomant de passada la competència digital.

 
Ens envolta una realitat molt complexa, en la qual tot està interrelacionat. Hi ha molts problemes, com la fam, davant dels quals aparentment poc podem fer, o pensem que el que una sola persona pugui fer no va a tenir cap repercussió. No obstant això, cadascun de nosaltres té alguna cosa que aportar i a la nostra mà està comprometre'ns per eliminar les injustícies.
 

Aquest curs 2020-21, arran de les circumstàncies que hem viscut a causa de la pandèmia del Covid-19, ens volem centrar en Dret a la Salut i en la desigualtat en l’accés als recursos sanitaris de les persones més empobrides, amb el lema Combat el virus de la desigualtat.

 

Aporta el teu punt de vista i uneix-te als qui creuen que les coses poden ser millors. Totes i tots tenim alguna cosa que denunciar, que defensar o un missatge que difondre, amb un punt de vista peculiar, únic i diferent.  

 

 

El teu punt de vista pot canviar el món

 

 

Entra a www.clipmetrajesmanosunidas.org i informat’t sobre com participar.

 
Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1561882 seconds
Query time: 0,0937567 seconds
GC Memory: 19675 KB
Viewstate Size: 12 KB