Festival de Clipmetratges

 
Ben igual que en anys anteriors, mantenim la proposta del Festival de Clipmetratges com la principal eina educativa que us oferim.

La realització d’aquests vídeos d’un minut implica que podreu treballar el tema amb el vostre alumnat, primer escrivint el guió, i a continuació, utilitzant la vostra creativitat per transmetre a la societat el vostre punt de vista sobre el mateix, entomant de passada la competència digital.

 
Ens envolta una realitat molt complexa, en la qual tot està interrelacionat. Hi ha molts problemes, com la fam, davant dels quals aparentment poc podem fer, o pensem que el que una sola persona pugui fer no va a tenir cap repercussió. No obstant això, cadascun de nosaltres té alguna cosa que aportar i a la nostra mà està comprometre'ns per eliminar les injustícies.
No podem continuar ignorant el desafiament provocat per la desigualtat que viuen milions de persones en el món i que cada dia s'estan tornant més invisibles, més oblidats per la nostra indiferència. Si no reaccionem, sense la nostra mirada, atenció i suport, els més pobres del planeta es faran invisibles i seran oblidat. Evitar que la desigualtat i la injustícia enfosqueixin el món, fent invisibles a tantes persones, depèn de tu.
La nostra proposta enguany és que graveu un vídeo d'un minut que faci visibles les condicions d'injustícia i desigualtat en les que viuen les persones més empobrides; ajuda'ns a evitar que cada vegada més, caiguin en l'oblit de la nostra indiferència.
 
POSA EL FOCUS EN ELS OBLIDATS
 

Aporta el teu punt de vista i uneix-te als qui creuen que les coses poden ser millors. Totes i tots tenim alguna cosa que denunciar, que defensar o un missatge que difondre, amb un punt de vista peculiar, únic i diferent.  

  

El teu punt de vista pot canviar el món

 

 

Entra a www.clipmetrajesmanosunidas.org i informat’t sobre com participar.

 
Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1250484 seconds
Query time: 0,0312458 seconds
GC Memory: 19934 KB
Viewstate Size: 11 KB