Manos Unidas.
 

Com puc aconseguir els materials educatius?

 

En la nostra Web:

 

Activitats: Fitxes d’Activitats en PDF, dissenyades per als nivells d’Infantil, Primària i Secundària, per a treballar a l’aula els Objectius de Desenrotllament del Mil·lenni i els Valors.

 

Recursos: ferramentes que facilitaran la teua tasca d’Educació per al Desenrotllament. En moltes de les Fitxes d’Activitats trobaràs enllaços que et derivaran a estos recursos ja que són necessaris per a posar-los en pràctica a l’aula:

 

                                 Contes/Històries

                                 Vídeos

                                 Documentació

 

En les nostres Delegacions:

 

Fes clic ací per a saber quina és la teua Delegació més pròxima. Allí et podran oferir els nostres materials impresos així com informació complementària sobre el nostre treball en el camp de la Cooperació al Desenrotllament.

 

Com podem treballar els materials educatius a classe?

 

Totes les nostres activitats estan pensades per a reflexionar amb els/les alumnes sobre el que s’ha experimentat durant el desenrotllament d’esta. Trobaràs un esquema detallat de com pots fer-ho en cada Fitxa d’Activitat.

 

És fonamental que tingues molt clar com ha de realitzar-se l’activitat abans de portar-la a cap: quins són els objectius, què necessite preparar prèviament, com ha d’organitzar-se la classe (espai, distribució en grups) i quins seran els punts clau a l’hora de la reflexió final, i reprendre sempre els objectius plantejats a l’inici de l’activitat.

 

Com ens podem matricular en els cursos de formació del professorat?

 

En Manos Unidas hi ha un equip de formadors dedicat específicament a esta tasca que es desplaça per tot el territori nacional.

Consulta en el nostre Calendari les dates dels nostres cursos.

 

Si estàs interessat/da en algun, has de dirigir-te a la Delegació de Manos Unidas de la teua ciutat i informar-te dels terminis, la manera i els requisits de matriculació.

 

En la pestanya de Formació del Professorat trobaràs informació més detallada sobre els programes i continguts.

Tots els nostres cursos són gratuïts i, gràcies al Conveni de Col·laboració firmat amb el Ministeri d’Educació, els participants obtenen, després de la seua realització, la titulació corresponent a 2 crèdits oficials.

 
Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1406794 seconds
Query time: 0,0156978 seconds
GC Memory: 19582 KB
Viewstate Size: 12 KB