Mans Unides
 
Com puc aconseguir els materials educatius?
 

A la nostra Web:

   

Activitats: Fitxes d’Activitats en PDF, dissenyades per als nivells d’Infantil, Primària i Secundària, per treballar a      l’aula els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni i els Valors.

   

Recursos: eines que facilitaran la teva tasca d’Educació per al Desenvolupament. A moltes de les Fitxes      d’Activitats trobareu       enllaços que et derivaran a aquests recursos ja que són necessaris per a la seva posada en      pràctica a l’aula:

                                      

                                                  Contes / Històries

                                               Vídeos

                                       Documentació

 

A les nostres Delegacions:
 
 Punxa aquí per saber quina és la teva Delegació més propera. Allí et podran oferir els nostres materials        impresos    com també informació complementària sobre el nostre treball en el camp de la Cooperació al          Desenvolupament.

 

Com treballar els materials educatius a la classe?
 
Totes les nostres activitats estan pensades per reflexionar amb els i les alumnes sobre el que s’ha experimentat mentre es desenvolupaven. Hi trobaràs un esquema detallat de com fer-ho a cada Fitxa d’Activitat.
 

És fonamental que tinguis molt clar com s’ha de realitzar l’activitat abans de dur-la a terme: quins són els objectius, què cal preparar prèviament, com ha d’organitzar-se la classe (espai, distribució en grups) i quins seran els punts   clau a l’hora de la reflexió final, reprenent sempre els objectius plantejats a l’inici de l’activitat.

 

Com matricular-se en els cursos de formació del professorat?
 

A Mans Unides hi ha un equip de formadors dedicat específicament a aquesta tasca que es desplaça per tot el   territori espanyol.

 

Consulta en el nostre Calendari les dates dels nostres cursos.

Si estàs interessat/da hauràs d’adreçar-te a la Delegació de Mans Unides de la teva ciutat i informar-te dels   terminis, forma i requeriments de matriculació.

 

A la pestanya de Formació del Professorat trobaràs informació més detallada sobre els programes i continguts.

Tots els nostres cursos son gratuïts i, gràcies al Conveni de Col·laboració signat amb el Ministeri d’Educació, els participants obtenen, un cop finalitzat, la titulació corresponent a 2 crèdits oficials.

 
 
 
 
Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1249415 seconds
Query time: 0,0311391 seconds
GC Memory: 19455 KB
Viewstate Size: 11 KB