.

Materials educatius de Mans Unides. Curs escolar 2021-22

 

Com en cursos anteriors, t'oferim nous materials per a treballar la educació per al Desenrotllament en les teues classes.

En Infantil la nostra proposta per a enguany és el recurs didàctic per a la classe: Com ser superherois de debò?, que té com a objectiu acostar als més xicotets als valors de la solidaritat, la generositat i el respecte, tant cap al planeta com als altres.

 

A través de la figura de l'autèntic/a superheroi, que són xiquets i xiquetes igual que ells els poders de les quals resideixen en els seus valors, descobriran com accedir a l'Acadèmia de Jotam i realitzar les proves d'entrenament per a convertir-se en super herois de debó. Aquesta proposta està disponible en les nostres delegacions.

En la pestanya corresponent, teniu activitats que us ajudaran a treballar-ho en la classe.

 
 
En Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, aquest curs 2021-22 el dediquem a reflexionar sobre la desigualtat existent en el nostre món.
La desigualtat, la fam i la pobresa són la realitat constant, agreujada per la pandèmia de la Covid-19, que s'enceba cada vegada més amb els empobrits del nostre món, els oblidats.
Les activitats d'enguany s'estructuren entorn de la infografia animada sobre aquest tema, i enfocades a ajudar en la preparació de clipmetratges.
 
 

Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1216883 seconds
Query time: 0,0156502 seconds
GC Memory: 19391 KB
Viewstate Size: 11 KB