.
 Materials educatius de Mans Unides curs escolar 2021-22

 

Com en cursos anteriors, t’oferim materials nous per treballar l’educació i fer-los servir en les teves classes.


A infantil, la nostra proposta per a aquest any és el recurs didàctic per a la classe: Com ser superherois i superheroïnes de veritat?, que té com a objectiu acostar els més petits als valors de la solidaritat, la generositat i el respecte, tant cap al planeta com a tothom.

 

Mitjançant la figura d’autèntic/a superheroi/superheroïna, que són nens i nenes igual que ells, els poders dels quals rauen en els seus valors, descobriran com accedir a lAcadèmia de Jotam i fer-hi les proves d’entrenament per convertir-se en superheois i superheroïnes. Aquesta proposta està disponible a les nostres delegacions.

En la pestanya corresponent teniu activitats que us ajudaran a treballar-ho a classe.

 
 

A Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, aquest curs 2021-22 el dediquem a reflexionar sobre la desigualtat existent en el nostre món.
La desigualtat, la fam i la pobresa són la realitat constant, agreujada per la pandèmia de la Covid-19, que fustiga cada vegada més els empobrits del nostre món, els oblidats.

Les activitats d'enguany s'estructuren entorn de la infografia animada sobre aquest tema, i estan enfocades a ajudar en la preparació de clipmetratges.

 


 
 
Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,2030698 seconds
Query time: 0,0625015 seconds
GC Memory: 20399 KB
Viewstate Size: 17 KB