.

Materials educatius de Mans Unides. Curs escolar 2020-21

 

Com en cursos anteriors, t'oferim nous materials per a treballar la educació per al Desenrotllament en les teues classes.

En Infantil la nostra proposta per a enguany és el recurs didàctic per a la classe: Com ser superherois de debò?, que té com a objectiu acostar als més xicotets als valors de la solidaritat, la generositat i el respecte, tant cap al planeta com als altres.

A través de la figura de l'autèntic/a superheroi, que són xiquets i xiquetes igual que ells els poders de les quals resideixen en els seus valors, descobriran com accedir a l'Acadèmia de Jotam i realitzar les proves d'entrenament per a convertir-se en super herois de debó. Aquesta proposta està disponible en les nostres delegacions.

En la pestanya corresponent, teniu activitats que us ajudaran a treballar-ho en la classe.

 
En primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, aquest curs 2020-21 és l'últim del trienni que en Mans Unides dediquem a treballar els Drets Humans. Les circumstàncies de la crisi del Covid-19, ens ha portat al fet que ho centrem en el dret a la salut i la desigualtat en l'accés als recursos sanitaris de les persones més empobrides.

Les activitats d'enguany s'estructuren entorn de la infografia animada “Dret a la Salut”, reflexionant sobre la importància que té aquest dret, i enfocades a ajudar en la preparació de clipmetratges.

 
 
 

Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1249463 seconds
Query time: 0,0285426 seconds
GC Memory: 19802 KB
Viewstate Size: 12 KB