.
 Materials educatius de Mans Unides curs escolar 2020-21

 

Com en cursos anteriors, t’oferim materials nous per treballar l’educació i fer-los servir en les teves classes.


A infantil, la nostra proposta per a aquest any és el recurs didàctic per a la classe: Com ser superherois i superheroïnes de veritat?, que té com a objectiu acostar els més petits als valors de la solidaritat, la generositat i el respecte, tant cap al planeta com a tothom.

 
 

Mitjançant la figura d’autèntic/a superheroi/superheroïna, que són nens i nenes igual que ells, els poders dels quals rauen en els seus valors, descobriran com accedir a lAcadèmia de Jotam i fer-hi les proves d’entrenament per convertir-se en superheois i superheroïnes. Aquesta proposta està disponible a les nostres delegacions.

En la pestanya corresponent teniu activitats que us ajudaran a treballar-ho a classe.

A primària, secundària, batxillerat i cicles formatius, aquest curs 2020-21 és l’últim del trienni que a Mans Unides dediquem a treballar els Drets Humans. Les circumstàncies de la crisi del Covid-19 ens han dut a centrar-lo en el dret a la salut i la desigualtat en l’accés als recursos sanitaris de les persones més empobrides.

Les activitats d’aquest any sestructuren entorn de la infografia animada “Dret a la Salut”, reflexionen sobre la importància que té aquest dret i estan enfocades a ajudar a preparar clipmetratges.

 
 
 
Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1562281 seconds
Query time: 0,0780406 seconds
GC Memory: 20411 KB
Viewstate Size: 26 KB