.

Clipmetratges

Ens rodeja una realitat molt complexa, en la qual tot està interrelacionat. Hi ha molts problemes, com la fam, davant dels que aparentment poc podem fer, o pensem que el que una sola persona puga fer no tindrà cap repercussió. No obstant això, cada un/a de nosaltres té quelcom que aportar i en la nostra mà està comprometre'ns per a eliminar les injustícies.

 

Aporta el teu punt de vista i uneix-te als qui creuen que les coses poden ser millors. Tots/es tenim quelcom que denunciar, que defendre o un missatge que difondre, amb un punt de vista peculiar, únic i diferent. El nostre punt de vista.


El teu punt de vista pot canviar el món

 

El Festival de Clipmetratges, és una activitat d'Educació per al desenvolupament amb què sensibilitzar l'alumnat sobre la pobresa, la fam, les desigualtats i les seues causes, i invitar-los que realitzen i difonguen un vídeo d'un minut que transmeta un missatge de denúncia i de compromís en la lluita per millorar el nostre planeta.

 
 
 

A més, com en anys anteriors, mantenim l'aposta pel Festival de Clipmetratges com la principal eina educativa que us oferim.

La realització d'aquests vídeos d'un minut implica que pugueu treballar el tema amb el vostre alumnat per a escriure’n el guió i, a continuació, utilitzar la vostra creativitat a l'hora de transmetre a la societat el vostre punt de vista sobre aquest, i aborda, de passada la competència digital.

Sobre la base del dret a la igualtat, hem enfocat tots els materials cap a la idea d'una campanya de trànsit que ens convida a aprendre a circular pel camí de la igualtat.

En el marc de la nostra campanya de trànsit sobre la igualtat, us proposem un itinerari que té dues possibles rutes a l'hora de plantejar els vostres clipmetratges:

· Ruta 1: visibilitzar situacions en el món en què no es compleixen el dret a la igualtat entre homes i dones.

· Ruta 2: mostrar accions o iniciatives que mostren el camí per a aconseguir una autèntica igualtat.

 

 

Entra en http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/ i informa’t sobre com participar.

 
Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1093162 seconds
Query time: 0,0157773 seconds
GC Memory: 19579 KB
Viewstate Size: 14 KB