.

Clipmetratges

Ens envolta una realitat molt complexa, en la qual tot està interrelacionat. Hi ha molts problemes, com la fam, davant dels quals aparentment poc podem fer, o pensem que el que una sola persona pugui fer no va a tenir cap repercussió. No obstant això, cadascun de nosaltres té alguna cosa que aportar i a la nostra mà està comprometre'ns per eliminar les injustícies.

Totes i tots tenim alguna cosa que denunciar, que defensar o un missatge que difondre, amb un punt de vista peculiar, únic i diferent. El nostre punt de vista.


Aporta el teu punt de vista i uneix-te als qui creuen que les coses poden ser millors.

 

El teu punt de vista pot canviar el món

 

El Festival de Clipmetratges, és una activitat d'Educació per al Desenvolupament a través de la qual es vol sensibilitzar els i les alumnes sobre la pobresa, la fam, les desigualtats i les seves causes, convidant-los a que realitzin i difonguin un vídeo d'un minut que transmeti un missatge de denúncia i de compromís en la lluita per millorar el nostre planeta.

 

Mira en aquesta infografia animada els passos essencials per fer un clipmetratge.
 
 
 

Ben igual que en anys anteriors, mantenim la proposta del Festival de Clipmetratges com la principal eina educativa que us oferim.

La realització d’aquests vídeos d’un minut implica que podreu treballar el tema amb el vostre alumnat, primer escrivint el guió, i a continuació, utilitzant la vostra creativitat per transmetre a la societat el vostre punt de vista sobre el mateix, entomant de passada la competència digital.

 

Sobre la base del Dret a la igualtat, hem enfocat tots els materials amb la idea d’una campanya de tràfic que ens convida a “aprendre a circular pel camí de la igualtat”.

 

En el marc de la nostra “Campanya de Tràfic sobre la Igualtat”, os proposem un itinerari que té dues possibles rutes a l’hora de plantejar els vostres clipmetratges:

 

      · Ruta 1: Visibilitzar situacions al món en les quals no es compleix el dret a la Igualtat de gènere.

 

      · Ruta 2: Palesar accions o iniciatives que mostrin el camí per aconseguir una autentica Igualtat.


 
Entra a www.clipmetrajesmanosunidas.org i informat’t sobre com participar.

 
Destacados
Acceso usuarios
E-mail:
Contraseña:
Page generation time: 0,1250054 seconds
Query time: 0,0155649 seconds
GC Memory: 20315 KB
Viewstate Size: 18 KB